Folket utan stolthet

STÅ UPP FÖR ERAT LAND, ERA FEGISAR

  

Sverige är landet man inte får älska. Sverige är landet där patriotism ses som någon sjukdom. Varför är det på detta vis? Låt den svenska patriotismen höjas i den vaggande vinden från väst.

  

Jag heter Emanuel Güner och är syrian som bor i Sverige. Samtidigt som det syrianska pumpar i blodet så finner mitt hjärta ett fint stycke med historisk melodi när Sverige nämns. Men det finns ett problem, landet är det bästa som finns, men var är mannen som håller flaggan med stolthet som symboliserar ett kors med blågula färger.


Varför är jag som syrian den som är mest stolt över landet där jag har fostrat till den jag idag är? Varför är inte någon av dem etniska svenskarna som är den stoltaste över sitt land?


Svaret

  

I Sverige så skriver man inte namnet på sitt land med stort S, i detta land så vågar inte etniska svenskar vara stolta över sitt land. Det är nog det sorgligaste som kan hända ett folk, då man inte känner sitt hjärta slå lite extra när man ser sitt folks fana. Samtidigt som nationalismen har försvunnit så har även tron försvunnit. Har detta någon parallell koppling att dessa har försvunnit ifrån erat blod?


Nu kommer sanningen om varför det har utvecklats på detta vis. Att man bugar för andra kulturer istället för sin egen, att man bugar för andra nationaliteters ord istället för sitt egets folk ord. Detta beteende är en shorts feghet som har spridit sig till en sjuklig nivå. Kommer vi någonsin att se det svenska folket höja fanan till skyn med handen på hjärtat eller kommer vi få ett Sverige då man ser någon Hajazi som kung?


Det är dags att ni tar fram det som era förfäder gav er. Fram med modet. Ta första steget låt inte eran feghet förtära erat land.


Kyrkan

  

Tron i Sverige är något som håller på att dö ut. Inte konstigt då man bugar för kritikernas tungor. Av någon anledning så är det något fult att vara kristen i detta land, det är tom så fult att man inte visar någon respekt för korset, man uträttar tom sina behov på en kyrka för att Gud är en pajas i deras ögon. Att pissa på en kyrka är som att spotta en troende i ansiktet, men ändå anser man att troende inte är värda att tala. Stryp dem tills deras röster tystas och försvinner som cigarettens aska.


Men det är inte våra röster som kommer att försvinna som cigarettens aska, det är dem etniska svenskarnas röster som med tiden går, tystas mer och mer. Det är ingen ide att dem säger vad dem tycker längre. Det är inte vårat fel, det är erat eget fel. Ni har inte haft modet att stå på er när det behövs som mest.


Ansvar

  

Jag kan bara säga en sak som kanske inte kommer värma era hjärtan speciellt mycket. Ni har spottat på fanan, kyrkan och era förfäders stolta hjärtan som aldrig kunde krossas. Så är det inte dags att ta tillbaka modet som har försvunnit ifrån erat blod, låt inte era barn se på er med ögon uttrycket som lyser O-stoltheten över att vara sina föräldrars förstfödda. Är det inte dags att rycka tillbaka landet som era förfäder slogs för. Vill ni verkligen tappa det? Vill ni verkligen vara gäster i erat eget land?


Jag spottar ogärna på era ansikten, varför ska ni då erbjuda mig tillfället?



Av Emanuel Güner


Kommentarer
Postat av: Svennebanan

Du behöver inte vara orolig.

Den pkism som du ser i media är inte representativ för svenska folket.

Vi är inte så gästvänliga som MonaMuslim med flera vill få alla nysvenskar att tro.

Innerst inne är vi ett väldigt skeptiskt och reserverat folk, även om det utåt kan se ut som om vi välkomnar alla.

Det som nu håller på att ske i Sverige är att en hel del av nysvenskarna missbrukar vår sk gästvänlighet och förtroende. Och detta kommer att märkas förr eller senare.

Det är trots allt samma blod i våra ådror som det var i våra förfäders.

Vi är ett folk som INTE förslavas, titta bakåt i tiden.

Så oroa dig inte , när Svensken väl bestämt sig för att nu får det vara stopp. Då blir det stopp också.

Och jag tror helt ärligt att den tiden är rätt så nära förestående.

2008-07-09 @ 22:03:01
Postat av: hej

Jag menar inget illa med det jag ska säga nu Emmanuel men hur kommer det sig att alltid när man ser någon bland vårt folk som kallar sig syrian så är den personens tänkande helt övertaget av kyrkan och kristendomen?



Jag ser en klar koppling mellan dessa två aspekter o undrar om du håller med.

2008-07-09 @ 23:45:09
Postat av: Vilka muppar

hahahahahaha

2008-07-10 @ 02:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0